SUNHOUSE 15
Introduktionspris från  
41 200:-          Byggsats utan solfångare
93 000:-          Nyckelfärdig utan solfångare         


Klicka på bilden för mer information

SUNHOUSE 15
Nu kan ni beställa er friggebod med solfångare monterat och färdigt till fast pris. Denna friggebod på 15 m2 är färdigbyggd på fabrik och levereras "plug and play". Koppla på ditt befintliga hus, kan generera miljövänlig energi för både värme och varmvatten året runt.
SUNHOUSE 15 är till dig som vill ha det lilla extra, specialhyvlad ytterpanel och invädig panel som är 22 mm tjock. Denna modell finns att få med med en extra förrådsdörr på en gavel. Dropplister och takavvatning är från Lindab.

Vakuumrörsolfångare är en av de mest effektiva solfångare som finns på marknaden för solvärme och solenergi. De är godkända av SP och har Solar Keymark certifiering som bevisar att solfångarna uppfyller de tekniska kraven för att vara bidragsberättigade. Prisvärda solfångare och ackumulatortankar av hög kvalité. Vi kan erbjuda kompletta solvärmepaket, enskilda pumpgrupper, solpaneler och värmeväxlare m.m.

Återförsäljare sökes, ring för din egen prislista!

Besök oss gärna i vår nya lokal i Mellbystrand - Halland, tid efter överenskommelse.

 

Våra solfångare är testade och godkända av SP och har Solarkeymark. Med certifiering innebär det att tillverkarens uppgifter och tillverkningskontroll kring solfångare kontrolleras och uppföljs. Läs mer här

 

För mer information om P-märkning klicka på loggan.
För mer information om Solarkeymark klicka på loggan. För mer information om Solarkeymark klicka på loggan.